Auto škola „FLOYD“ osnovana je 1994 – te godine u Novom Sadu.

Kod nas ćete NAUČITI DA VOZITE JEDNOM ZAUVEK JER VAŠ ŽIVOT JE U VAŠIM RUKAMA

Auto škola „FLOYD“ bavi se obukom kandidata za vozač „A1“, „A“„B“„C“ i „CE“ kategorije, kao i doobukom vozača, koji već poseduju vozačku dozvolu.
Posedujemo najkvalitetnija vozila u gradu. Možemo se pohvaliti visokim kvalitetom obuke koju sprovode visoko obrazovani instruktori i saobraćajni inženjeri sa višegodišnjim iskustvom rada u obuci.

  • 100%

    hiljade zadovoljnih kandidata

  • 100%

    na stotine hiljada pređenih kilometara

Prilikom teoretske pripreme literatura je besplatna za sve naše kandidate (40 časova), upotrebljavaju se računari sa savremenim interaktivnim testovima i simulacijom polaganja vozačkog ispita.Kod nas možete i kupiti multimedijalni interaktivni CD za obuku i polaganje vozačkog ispita čak i ako niste naš kandidat. Sa ponosom možemo reći da su iza nas na hiljade zadovoljnih kandidata, sada već vozača, i na stotine hiljada pređenih kilometara. Pružamo vam znanje koje će Vam koristiti tokom celog života. Kod nas možete polagati za B kategoriju.

Za polaganje „A“ kategorije koristimo najsavremeniju obuku na sopstvenim motociklima Auto škole „Floyd“.

Jedina smo auto škola koja organizuje polaganje za:

adr
dozvolu vozača za prevoz
opasnih materija (ADR).

 

Naša vozila možete videti po celom gradu i okolini, a možete nas pronaći i u Kozačinskog br. 3, gde nam se nalazi kancelarija.

Dođite i uverite se da smo zaista najbolji u svom poslu.

WordPress Image Gallery Plugin